JULLOV!

Hej! Förlåt för att jag aldrig skrev något igår, som jag sa.. Men Emilia följde med mig hem och var hos mig till ca tio i nio. Hade våran sista riktiga skoldag i onsdags, fast vi hade pyssel på morgonen, film på SOn och musikquiz på engelskan. Så det var rätt chill! Igår hade vi 'läsdag', det var ju också rätt chill men jag hatar att läsa, för er som undrar, så innebär det att på alla våra lektioner läste vi bara. I vanliga fall slutar vi 15.25 på torsdagar men vi fick sluta 15, nån gång. Hur skönt?
 Men idag, gick jag upp lite tidigare än vanligt, gjorde mig iordning och sådär, såg på julkalendern och sen skjutsade mamma mig till Daisy, som inte var så sugen på att gå ut.. Men fyllde på mat osv sen åkte jag till skolan. Där jag träffade Emilia, vi gick till kyrkan och träffade Emma och Jennifer, sen var vi i kyrkan och kollade på julavslutning ett tag, sen gick vi tillbaka och fick våra betyg, är rätt nöjd med mina! Gick ut på Sunne ett tag, sen gick jag hem och åt lite, satte på mig mjukisbyxor och så gick jag till Daisy, somnade i soffan.. Till Emil i Lönnerberga. Haha, vaknade och insåg att klockan var runt två och så kom mamma och hämtade mig efter tre någon gång.
 Ja och nu sitter jag här i soffan och skriver, nu vet ni iallafall lite vad jag har hållt på med!
Nu är det jullov, och det är så himla skönt. Imorgon ska jag, Emilia, Jennifer och Emma ha minijul, vet inte riktigt om vi blir hemma hos mig eller Jennifer. Men imorgon så blir det kanske inte så mycket bloggande, bara så ni vet!
 
Men ni får ha en fortsatt trevlig dag och så hörs vi snart.
 
Kisses

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0