Hej igen! kommer ni ihåg mig?

Heeej!!
Okej när bloggade jag senast, i tisdags?
Ska berätta lite kortfattat vad jag gjort de här dagarna!
 Onsdag-Torsdag sov ju Emilia, Jennifer och Emma hos mig, vi var på Fryksdalsdansen till två ungefär, sen åkte vi limousin efter det, så vi var hemma kvart över tre tror jag sen somnade vi. (Fryksdalsdansen var så otrolig, eller ja vi hade så otroligt kul, vill bara spola tillbaka tiden och göra det igen!
 Torsdag-Fredag var vi alla fyra ett tag, sen så när emma och jennifer skulle hem så var jag och emilia, hon sov hos mig igen, vi var ute på sunne till tio kanske eller nåt. Kul var det iallafall, sen kom vi hem och då låg vi och pratade i min säng typ hela natten sen somnade vi..
 Fredag-Lördag jag och emilia skulle träffa Emma och Jennifer och va med dom och några till.(hahah, orkar inte förklara), sen vid 9-halv 10 kom jag och Emilia hem då skulle vi typ se på film för emilia skulle hem elva, men hon fick sova hos mig igen :3
 Lördag-Söndag jag och emilia fick gå upp tidigt för jag skulle åka till göteborg så emilias mamma kom klockan 9 och hämtade henne, sen drog jag vidare till Göteborg, hade kul men brandlarmet gick när vi var på nordstan, kan skicka länk till aftonbladet efter det här så ni som vill får läsa. Sen på kvällen var jag och mamma på BIO, cockpit, den var bra!
Söndag-Måndag på söndag var vi på Liseberg, det var kul! Sen runt 7 tror jag åkte vi hem till lilla Sunne igen, med några stopp på vägen så var vi hemma runt elva på kvällen.
Aaa, nu sitter jag här och väntar på Emilia, hon ska sova här, vi inte ska inte göra något speciellt, typ bara mysa framför datorn och teven och äta Ben&Jerry, hahah vi ska köpa det sen! :3
 
Japp, det var mina dagar utan bloggen!
justdet länk till aftonbladet:http://www.aftonbladet.se/senastenytt/ttnyheter/inrikes/article15180486.ab
 
xoxo Wilma
 
create animated gif

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0