Friday

Hejsan.
Sitter i soffan och är på typ världens sämsta humör pga min äckliga telefon. Det som började så bra att mamma kom hem med paket till mig och eftersom allt i paketet var precis som jag hade tänkt mig så det var jättebra. Men sen så skulle jag försöka att se hur mycket procent jag hade i min telefon så har den stendött och jag får inte igång den? Så jag tänkte väl att självklart så kommer jag inte få igång den något mer, men mamma fick laddaren att sitta på ett speciellt sätt så nu laddar den iallafall. Men vad trött jag blir på telefonen alltså, ska snart lämna in den ska bara få över alla saker till datorn om jag har så mycket ström i telefonen någon gång så jag klarar av att få över allt.
 Nej nu skriver vi om något annt, men blir så trött på telefonen bara. Fredag idag och det sitter superbra, ska verkligen sova ut nu eftersom jag inte gjort det sen påsklovet. 
 Skriver mer snart.
Kisses.

Kommentarer
Postat av: Emilia

Hahah, mitt fel ju :(

Svar: Hahah, nej gud nej, mobilen bara cpar sig hela tiden, men har fått i hela 100% nu och fixar med alla bilder, så snart ska den in på lagning! :D
Wilma Ahlborg

2013-04-12 @ 21:29:42
URL: http://smillan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0