Skola

Hej.
Imorn börjar skolan för min del, är inte så taggad direkt. Det som ska bli kul är att veta hur schemat blir, se vilka nya lärare vi får, se vad man får på elevens val och träffa alla igen. Sen ska det bli ganska skönt att komma in i rutinerna igen, även fast man tröttnar väldigt fort. Men det är riktigt sorgligt att sommarlovet är slut (???!!), förstår inte vart det tog vägen? 
 Jag hade ställt min klocka på åtta imorse, men kände redan då att det kommer jag inte palla, så ställde om den till nio och när den ringde snoozade jag så kvart över nio ringde den sista gången och då stängde jag av klockan, låg och kollade lite på telefonen och så ett tag, men var så fruktansvärt trött så kände för att sova liiite till, så utan att ställa klockan eller nåt så somnade jag igen och vaknade tolv.. Så typiskt! Kommer aldrig kunna somna ikväll. Menmen, den smällen får man ta, då sover jag förhoppningsvis väldigt skönt på onsdag.
 Nu hade jag inte så mycket mer att skriva. Jo - Lyssnade på Veronica Maggio's nya låt Sergels Torg, det var riktigt bra! Finns på spotify och iTunes, tror inte den finns på youtube än. Men lyssna när ni får chansen, jag gillade den skarpt och har den redan på hjärnan.
Puss&Kram.

Kommentarer
Postat av: Tinell

Hej jag undrar om du och linn ahlborg är släkt? :)
svara gärna i ett inlägg!

Svar: Jag svarar i ett inlägg, kul att du frågar! :)
Wilma Ahlborg

2013-08-21 @ 17:16:52
URL: http://fames.se/bytinell/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0