Sweden

Hej allihopa!
Igår runt halv fyra landade jag i Sverige igen och runt halv åtta var jag hemma i Sunne igen. Riktigt skönt att komma hem igen, sova i sin egen säng, slippa solkrämen och efter solkrämen. Det har varit runt 36-37 grader i Rhodos, så man saknade kylan lite. Men just nu är det ju inte så jättekallt direkt, hade nästan velat ha lite regn.. Men ska inte klaga, det får vara sommar nu de här dagarna som är kvar av sommarlovet. 
 Har haft det jättebra i Rhodos, det har somsagt varit väldigt varmt, har solat varje dag och fått lite färg och bränt mig en del, har badat i havet där det har varit riktigt varmt och skönt men även väldigt vågit för det blåste ganska bra vid havet, har även badat i poolen där det var lite kallare än i havet, men det var väldigt skönt det med, har varit inne i Rhodos Stad och det är verkligen en jättefin stad, har shoppat lite (men verkligen inte mycket), har varit på fisk spa och det var riktigt kul, det kittlades ganska bra när fiskarna började äta på fötterna, men det var riktigt skönt. Jag har också tagit en del kort, så tänkte sätta ihop några collage och visa er hur det har varit på bild. 
 Har verkligen varit jättebra, men har ju haft hemlängtan också. Har inte haft tillgång till internet, så därför har jag inte bloggat något och det har faktiskt varit ganska så jobbigt att inte ha internet, jag vill ju liksom hållas uppdaterad och se vad som händer hemma. Var inne på facebook lite snabbt några dagar från mammas mobil, men inte länge för det blir så dyrt, så lite uppdaterad har jag iallafall varit. Och det har hänt saker här hemma, som verkligen inte var kul att höra. Riktigt hemskt, faktiskt, men ni som bor här ikring vet nog vad jag skriver om, och tänker inte ta upp något mer om det. 
 Men ska snart sätta ihop några collage, så håll utkik!
 Nu blir det uppdatering på bloggen igen, som jag längtat.
Kisses.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0