Fjärde advent

Hola.
Sitter i soffan och kollar på tv. Fjärde och sista advent idag.. Minns första advent som om det vore igår.. Idag har jag, Emilia, Emma och Samuel (alla från min klass) stått ute och sålt hembakat. Det gick bra trots det blåsiga vädret.
 Hade egentligen tänkt att ha mini jul idag med Emilia, Jennifer, Emma och Emmy, men Jennifer var inte direkt så pigg så det tar vi någon annan dag istället. 
 
Tänkte berätta lite om begravningen också. 
Fredagen den 20 december klockan 13:00 började pappas begravning. Var i kyrkan c:a 1 timme innan allt började. Det var jättejobbigt bara att komma in i kyrkan. Mötas av kistan som pappa låg i och se alla ljus och blommor runt omkring. Höra musiken.. Allt var jobbigt. En sak jag tycker är jobbigt är också att se att alla andra är ledsna, då blir man själv ledsnare. Men det var en jättefin begravning, ganska mycket folk, fina blommor och fin musik. Kunde inte ha blivit bättre helt enkelt. En sak som känns bra är att nu har pappa en egen plats. En plats dit man kan gå och vara nära honom. Men det är fortfarande fruktansvärt jobbigt alltihop. Och att det är jul just nu är inte så passande heller. Visst är jag glad över att det är jul men jul är ju den högtiden då familjen ska vara tillsammans och utan pappa blir det inte samma sak..
 
Vi hörs hörrni. Kisses.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0