God Jul

Hello!
Nu var det några dagar sen jag skrev. Men tänkte börja med att önska er alla en riktigt god jul, eller ja.. en god fortsättning. Hoppas eran jul var bra. Kan berätta lite om min jul och vad som hände på den osv.
  Vaknade riktigt tidigt, gick upp och såg på julkalendern. Satt och kollade på tv ett tag och sen vaknade alla en, efter en. Jag gjorde mig iordning och sen åt vi julmat. Sen har vi som tradition att ha en julklappslek. Så då körde vi den och jag fick mitt eget paket som var ett ljus som luktar sååååå gott. Sen vet jag inte vad vi gjorde men efter ett tag så delade jag ut alla julklappar. Jag blev jättenöjd med allt mitt. Sen började kalle anka och när det var slut skjutsade mamma mig och Rebecka till farmor och farfar. Vi fick lite julklappar och sådär. Vi sju kom mamma och hämtade oss igen. Då åkte vi till pappas grav och tände lite ljus och sådär.
  Det var väl min julafton lite snabbt. Är jättenöjd med den, men den kunde varit bättre.. Hade pappa varit med hade den varit fullbordad. Det var liksom så konstigt att vara hos farmor och farfar när inte pappa var med. Han saknades. Sen så fick jag och Rebecka ett varsitt paket av pappa, det var jättekonstigt att få det. Det var så sorgligt att behöva gå till pappas grav för att få "fira" jul med honom. Så ska det inte vara..
  Igår till idag så hade jag, Emilia, Jennifer, Emma och Emmy minijul som jag skrivit om. Fick massa fina julklappar och det var jättemysigt.
  Imorgon tar jag tåget ner till Karlstad och sover i huset tills på söndag. Får se hur det blir, tror att det kan bli ganska jobbigt att se alla pappas saker överallt. Men tar med mig datorn och uppdaterar därifrån.
 
Men tänkte ladda upp bilder på allt jag fått i julklapp i ett annat inlägg som kommer snart.
 
Jag på julafton.
 
Kisses.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0