Snö

Hej!
Igår så var det lucia i kyrkan. Det gick jättebra och alla som var med var superduktiga! Idag hade vi också ett litet uppträdande för PRO i församlingshemmet, det gick också bra. Imorgon ska vi vara på spa och sjunga och sen har vi torsdagen och fredagen fullspäckade med lucia uppträdanden. Sen på lördag ska vi vara på länsmansgården och sen så avslutas allt på söndag då vi först sjunger på teatertorget och sen på hembygdsgården i Sunne. Så har lite att göra den vecka.
 Nu sitter jag i min säng och väntar på att maten ska bli färdig. Sen ska jag ta mig en varm dusch. Det är ju så kallt ute nu och det är en massa snö, åååh vad jag älskar det! Vill bara att snön ska ligga kvar länge.
 Nu är det inte länge kvar till jul heller och när det är så här nära jul så saknar jag pappa ännu mer. Vill ju ha en vanlig jul då pappa är med. Kommer bli tomt utan honom.. Älskade pappa, saknar dig så mycket!
 
Kisses.
Jag och min goa Lucia Klara!
Förstår inte att det är sant..

Kommentarer
Postat av: Camilla

Hej vännen! Ni var så duktiga i kyrkan o det var så stämningsfullt med alla ljus o fina sånger.
Jag förstår inte heller att Micke är borta.....men jag vet att han är med oss.Många kramar från en faster som är så stolt över sin tärna!

Svar: Tack Camilla! Nej det går inte in i huvudet på mig, är ju så van att inte träffa honom så ofta så det känns som om han är i Karlstad som vanligt.. Kram kram!
Wilma Ahlborg

2013-12-08 @ 17:56:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0