Min bästa kompis

Hej på er.
Nu ni, sitter jag framför tvn (alltså, undra hur många inlägg som jag börjat så med?), håller även på att träna på tyskan som vi har prov på, på fredag.
 Idag slutade vi tjugo över tre men jag och Emilia kom inte därifrån förrän typ kvart i fyra, haha. Sen gick vi hem till mig och hon var hos mig till halv sex ungefär. Tänkte att jag skulle skriva några rader om dig Emilia. 
 
Emilia - Min bästa kompis ♥
Det är helt sjukt att vi blev så bra kompisar, kommer ihåg i typ trean när mina vänner pratade om att ni hade varit på samma disco och jag blev så nyfiken på vem du var. Sen började vi i samma klass i fyran. Vi umgicks ibland, var rätt mycket på rasterna och vi tyckte om samma saker. Vi började umgås mer och mer och när vi började i samma klass i sjuan så blev riktigt tighta. Vi har så sjukt mycket roliga minnen tillsammans, tex när vi såg på scream och skvatt så vi höll på och dö, när vi åkte skridskor nedanför dig och bobby halkade, våran eart hour 2011 och 2012, när vi cyklade massa i somras, när du skjutsade mig på cykel för första gången och vi skrattade så sjukt mycket, när du cyklade i diket - haha, när vi praoade på helmia, eller när vi satt i kiosken i måndags eller bara alla gånger vi har sett på film, pratat hela nätterna, spelat guitar hero, nördat våra datorer, fotat och allt vi gjort. Allt är såna härliga minnen, har alltid kul med dig och visst kan vi bli sura på varandra men efter några minuter avbryter någon av oss den sura stämmningen och tystnaden med "jag tror jag blev sur på dig" och så blir vi sams. När du kollar på min bakgrundsbild och säger "där var jag blond" eller när jag säger att jag inte gillar kaffe haha eller linnet i fredriks rum. Ååh, så mycket galet vi har gjort. När vi var galna i cupcakes och rosetter, den tiden. ♥♥ Visst kallar vi varandra fula saker och slåss på skoj, men du ska veta att jag tycker du är fin, snäll, rolig, knäpp och bäst och jag älskar dig verkligen. Vi har väl 1000 minnen och jag vill skaffa minst lika många till. Jag vill bara att du ska veta att du är verkligen min bästa vän och jag är så otroligt glad över att ha en vän som dig, som jag verkligen känner att jag kan vara mig själv med, som har lika intressen, som jag bara vill ha kvar för evigt. Älskar dig världens bästa vän. ♥
 
 Ja, det blev några rader, men kände för att få skriva ner mina feelings på "papper". Men har inget mer att skriva nu, ska snart ta mig en apelsin och fortsätta träna på tyskan.
 Hör av mig imorgon.
Kisses.
Love you.

Kommentarer
Postat av: Emilia

Åååhh!! Va sööt du är gumman, älskar dig!! Så glad att jag har dig, puss!!♥♥♥

Svar: Hihi, du är sööt, älskar dig också. Glad att jag har dig också, puss!!♥♥♥
Wilma Ahlborg

2013-02-20 @ 22:42:49
URL: http://smillan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0