Hiss&Diss

 
 
http://d2a2wjuuf1c30f.cloudfront.net/product_photos/449868/wbg_large.jpg 
HISS
Jag vill verkligen hissa shorts, trasiga, slitna och med nitar. Tycker om vanliga shorts också, hela och så, men jag tycker det är så sjukt snyggt med slitna/trasiga shorts, helst med nitar och fransar som hänger. Det är verkligen en hiss det. Vill bara ha sommar.
 
DISS
Jag har faktist 2 saker att dissa.
 
1. Videofy.me, åh. Blir så sur, för jag väntade i nästan 5 timmar igår på att min video på 3 min och 727 mb skulle laddas upp. Me när den väl kommer till 100% så händer det inte ett dugg. Blir så frustrerad på såna saker, kanske inte är fel på videofy.me, kanske min dator som inte vill. För det står att videon inte får vara mer än 10 min och inte större än 1000 mb, min är 3 min och 727 mb, så där är ju inte felet iallafall. Men vill dissa detta.
 
2. Nattstad.se, nu kanske ni funderar på varför jag dissar nattstad? Men jag vet inte hur många bloggar som jag läser, som byter till nattstad. Jag vet inte varför men gillar inte nattstad. Visst har man många läsare, kan man tjäna pengar men ändå. Tycker att alla nattstad bloggar se likadana ut och jag vet inte, de är bara allmänt tråkiga. Jag kanske har varit en jätteaktiv läsare på era bloggar förut, men sen bytte ni till nattstad, då kollar jag bara era bloggar nån gång ibland. Sån är jag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0