Sjukling

Hejsan!
Svårt det är att börja ett inlägg. Man vet liksom inte vad man ska skriva efter "hej", oftast så blir det ju (iallafall för min del) "just nu så gör jag dittan och dattan". Men ja, för er som vill veta, så sitter jag i soffan just nu och är jätteglad, för jag vet äntligen vart min svarta basictröja är. Som jag har letat. Annars så gör jag inte mycket. 
 Jennifer och Emilia sov ju hos mig igår, vi såg på film, spelade gutiar hero och myste. Men en sak som inte var så mysig, var att jag började på dåligt, frös och svettades, fick ont i halsen och huvudet och jag började må illa. Gick och tog tempen och jag hade 39.8 i feber, tror egentligen inte att jag hade så hög feber för jag låg nämligen ihop kurad under ett täcke med en varm onepiece på mig, så blev ju lite överhettad pga det. Men imorse när jag vaknade kändes det bättre, men mådde riktigt illa, var nära på att spy några gånger, men gjorde inte det som tur var. Men efter det så kändes det mycket mycket bättre, så nu har jag ingen feber, har bara ont i halsen och huvudet. Så det känns bra!
 Men nu vet ni det också. Kanske inte var det roligaste ni har läst, men skrev iallafall någonting. Men nu har jag inget mer att skriva.
Kisses.
Charmig bild, jo jag vet.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0