Videofy.me

Hejsan!
Nu är jag sur, för jag satt och gjorde en video förut, som jag blev nöjd med. Men det går inte att ladda upp videos på min videofy.me, vet verkligen inte vad som är problemet? Förut gick det men när det kom till 100% så kom det fram en ruta som det stod att det inte gick i. Men nu, när jag väljer en video så försvinner rutan och man tror ju att videon ska börja laddas upp så händer ingenting. Har ju google chrome, men testade även på internet explorer, samma sak där. Inget händer. Och nu är jag faktiskt motiverad till att börja videoblogga. Men tyvärr, så kommer det nog inte att bli så. För vill verkligen inte ladda upp på youtube. Blir så himla trött på att inget ska fungera. För har testat att ladda upp videor från min kamera och från camen, men inget fungerar. Någon som vet vad som kan vara felet?
 Men hursomhelst, idag har jag inte gjort alls mycket, städat mitt rum och sett på tv typ. Sen är det en sak jag funderar över, är det något ni vill se mer av i bloggen? Tex, mer hiss&diss, mer outfits, bilder osv? För har ingen aning om vad jag kan blogga om, så blir glad av förslag, men inga videoinlägg, för det vill ju inte fungera för mig?
 Men hade inte så mycket mer att skriva om nu, men komentera gärna inlägget för att ge mig tips om vad jag kan blogga om eller om ni har något tips om det där med videoarna. 
Kisses.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0