FRYKSDALSDANSEN 2013

Hej, 
nu var det verkligen allt för länge sen jag skrev. Förlåt. Har inte gjort något speciellt när jag inte har bloggat, har bara inte haft lust. Men i onsdags så började fryksdalsdansen och jag var hemma då men väldigt taggad inför torsdagen. Torsdag, fredag och lördag var jag och mina kompisar på fryksdalsdansen. Det har varit superkul och vi har skaffat oförglömliga minnen, skrattat, dansat, träffat folk, sjungit, skrikit och bara haft det riktigt kul. Jag har sovit hos Emilia alla dagarna och även det har varit kul. Jag kommer sakna dessa dagar så otroligt mycket och det är väldigt trist att det är över.. kan inte riktigt förstå det. Men det är samtidigt skönt, få vila fötterna och hela kroppen som värker och nu ska jag verkligen sova ut. Längtar så sjukt mycket till nästa år. Tog tyvär inga bilder eller något så kan inte lägga upp något sånt. 
 Så fryksdalsdansen är det enda jag gjort som är lite intressant. Blir säkert riktigt fula meningar nu men jag är så trött så orkar inte va så noga, men tror det blir helt okej. 
 Men skriver inget mer idag och jag vet inte när det blir nästa gång heller. Ska försöka ta tag i bloggningen när skolan börjar och man kommer in i rutinerna igen och så. Men vill helst inte spendera hela lovet framför en dataskräm så.. Men vi hörs.
Kisses.
Magnus Uggla är en av de artisterna som var och spelade på fryksdalsdansen, som jag skrikit mig hes till. Saknar det så mycket.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0