Pinsamt dålig uppdatering

Hej och förlåt!
Jag vet inte vilken dag jag bloggade senast men jag vet att jag skrev typ "Hör av mig imorgon" eller något liknande. Och det gjorde jag ju inte direkt. Kan berätta lite snabbt vad jag gjort dessa dagar utan uppdatering.
 I torsdags så åkte jag, mamma och Rebecka till Lysvik och så badade och solade vi, kan ju säga att det blev mest solande eftersom det var endast 16 grader i vattnet, vilket är liite för kallt för min del, det gjorde verkligen ont att bara stå i vattnet. Sen när vi hade varit där i kanske två timmar åkte vi till Mormors Glasscafé och åt glass.. haha, ganska uppenbart. Sen åkte vi hem och jag tror inte att det hände något mer den dagen. På fredagen så gick jag upp runt tio tror jag och jag gick upp och gjorde mig iordning och städade mitt rum och lite så och jag passade på att ligga i solen i en halvtimme också, sen runt två så kom Emilia och hämtade upp mig så åkte vi till Karlstad. Vi gick och kikade lite i affärer, men jag köpte inget. Sen kom vi hem och så träffade vi Jennifer ett tag och sen så var vi ute på Sunne och sen när jag och Emilia kom hem var så satte vi på Eva och Adam och kollade lite på den tills vi somnade. Igår så gjorde vi inte värst mycket, vi gick ut på kvällen och var ute ett tag, sen kom vi hem och kollade på Scream. Sen idag så vaknade vi ganska sent och vi har inte gjort så mycket idag heller, kollat på paranormal activity 2 och blivit jätterädda, uusch! Emilia åkte hem för inte så länge sedan. Så nu sitter jag och myser med min goa Harry. 
 Imorgon har jag inget inplanerat, får se vad dagen har att erbjuda. Men jag hör säkert av mig imorgon, ska försöka att uppdatera lite bättre nu, men det är sommarlov och jag vill inte spendera hela sommarlovet framför en dataskärm. Så ni vet.
 Men vi hörs snart, kan jag ju säga istället.
Puss.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0