Sommar

Hola amigos!
Vet inte varför jag skriver "hola" så ofta, kanske för att det är typ det enda ord jag kan på spanska då jag läser tyska. Men nu har uppdateringen varit superdålig, förlåt för det. Men ska skriva lite snabbt vad jag har gjort de här dagarna.
 I torsdags sov Jennifer och Emilia hos mig. Vi gjorde inte så jättemycket, pratade och skrattade och hade det kul. I fredags så var vi inte så jättelänge, Jennifer åkte hem men Emilia va kvar hos mig. Sen på kvällen så kom Jennifer till mig och Emilia och vi gick ner till bryggan och lyssnade på musik, skrattade, pratade och tog kort. Så sjukt mysigt, en perfekt sommarkväll. Efter ett tag kom Adam ner också. Vet inte hur länge vi var där men Jennifer åkte hem och Emilia sov hos mig igen, vi såg på paranormal activity 3 tror jag, seriöst vad äcklig den var! Vet inte om det var just 3an vi såg, men vi har iallafall sett alla 4 och dom är på riktigt jätteläskiga! Igår gick jag och Emilia ner till bryggan och solade, badade, lyssnade på musik och hade det jättemysigt. Det var verkligen skönt i vattnet! Sen gick vi hem någon gång runt 5/6 kanske och åt mat. Sen gick vi ut på Sunne och köpte halstabletter och så var vi uter och kollade ett tag, men vi gick hem ganska tidigt. Runt ett idag åkte Emilia hem till sig. Har verkligen varit jätteroliga dagar och det har varit varmt hela tiden!
 Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer. På torsdag så ska iallafall jag och mina kompisar gå på fryksdalsdansen och även på fredag och lördag också, det ser jag jättemycket fram emot. Men vi hörs allihopa.
Kisses.

Förresten!
Kika gärna in på Jennifers nya blogg genom att klicka
 HÄR!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0