My week

Hej, nu ska ni få läsa om min vecka.
Jag har inte bloggat på typ en vecka och jag är ledsen för det. Men jag har en bra anledning till det och jag kommer att skriva om min vecka och då förstår ni nog varför. 
 I söndags kom Emilia till mig på kvällen och när vi vaknade på måndag morgon var det dags för prao på frisörsalongen Klippnytt, vi började vid nio och var där till typ halv sju. Sen på tisdagen så började vi också vid nio men vår klocka ringde inte och vi var själva hemma så när jag vaknade var klockan halv elva, i panik sprang vi upp och kom till salongen. Vi var tvungen att gå runt tre för då skulle vi vidare till Karlstad. Så det blev en kort  prao dag på tisdagen. 
 Vi kom till Karlstad och åt på McDonalds och så åkte vi till huset i Skåre sen och så fixade jag och Rebecka lite i rummet, sen åkte mamma och Rebecka hem till Sunne och jag och Emilia var kvar i huset. På onsdagen när vi vaknade var det dags för ännu en prao dag fast denna gång på MQ. På torsdag var det också prao på MQ som gällde och samma på Fredag. Sen på fredag slutade vi innan fyra och då tog vi oss en shoppingtur på stan och sen tog vi tåget hem vid sex och så var vi i Sunne runt sju. 
 Har varit riktigt kul med praon. Har varit kul på både MQ och Klippnytt och vi har träffat så mycket nytt och roligt folk, personalen har verkligen varit supertrevliga och snälla. En toppen vecka och som grädde på moset så har jag ju spenderat den med min käre vän Emilia. Har inte suttit vid datorn mer än en gång och internetet var superdrygt så kände inte för att sätta mig och blogga, sen har jag inte haft tiden till det heller. Men jag hoppas och tror att ni förstår. 
 Runt tre idag så kommer farmor och farfar och hämtar mig och Rebecka, så åker vi till pappa i Skåre igen och firar både pappa och Rebecka eftersom pappa fyllde år i måndags och Rebecka blir 17 år imorgon. Så uppdateringen kommer väl inte bli den bästa heller, sen imorgon ska jag fixa med lite läxor och så. Men ska försöka uppdatera så mycket som möjligt. Men kommer nog upp bilder på det jag köpt antingen idag eller imorgon också.
 Kisses.
Bild på mitt hår när Emilia hade lockat det. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0