FÖRLÅT, FÖRLÅT, FÖRLÅT

Hej!
Förlåt ännu en gång! Jag har inte bloggat på ungefär en vecka och jag har inte sagt något om bloggpaus eller något, skäms över mig själv! Men nu är jag iallafall tillbaka och anledningen till att jag inte har bloggat är att det har varit ganska mycket i skolan och hemma, så har inte suttit vid datorn något då jag har haft annat för mig. Jag har fortfarande mycket i skolan och det är ganska mycket hemma också, men ska försöka att bättra mig på bloggfronten. Men skolan går före, så kan inte lova att jag bloggar varje dag (även fast jag vill). Jag vill sitta och lägga ner mycket tid på bloggen under veckorna istället för att skriva vad jag gjort under dagen, men eftersom jag inte har den tiden till att blogga så blir det att jag inte skriver något alls. Kanske kan göra några tidsinställda inlägg om jag orkar. Men annars ska jag försöka att bättra mig så gott det går.
 Idag hade jag iallafall klockan på 08:30 och då gick jag upp och duschade och klädde på mig och så, sen mötte jag upp Emilia och så cyklade vi till kulturskolan. På kulturskolan har jag luciaträning, för som jag nämnt så är jag med i Sunne Luciatåg 2013, en del av min tid går åt att träna inför det också. Ni får förresten jättegärna rösta på mig som Lucia. 
 Träningen började 10:00 och vi var klara 12:00, sen cyklade jag hem. Efter jag hade varit hemma ett tag gick jag över till Emmy med lite papper inför lucian. Och nu sitter jag framför datorn och skriver och väntar på att Elsas Värld ska ladda lite, för då ska jag se på det. Nu hade jag faktiskt inget mer att skriva.
 Vi hörs!
Kisses.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Haha mötte du upp mig? ;) ♥♥ sötis

Svar: Nej emilia kyrk, för det var åkerberg som kommenterade va? hihiih? :) ♥♥
Wilma Ahlborg

2013-11-09 @ 16:41:13
URL: http://smillan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0