3 år

Hallå, just nu ligger jag i min säng. Är lite trött, men mest trött är jag i fötterna. Imorse så gick jag upp runt hal elva och åt frukost. Sen vet jag helt ärligt inte vad jag gjorde, sminkade mig i typ en timme iallafall och sen vid tre kom mamma och då åkte vi till körskolan och hämtade upp Becka. Det var även Rebecka som satt bakom ratten nästan hela vägen till Karlstad. Var framme i Karlstad runt halv fem, jag och Becka gick och shoppade lite och sen träffade vi mamma och då åkte vi till McDonalds och åt lite mat och sen till Ikea för ytterliggare lite shopping där. Sen åkte vi hemåt. Var hemma runt nio. Har köpt en del, men eftersom det är alldeles för mörkt ute för att få bra bilder så väntar jag med det till imorgon, så håll ögona öppna om ni vill se allt jag köpt.
  Vet att jag inte vart världsbäst på att uppdatera bloggen under lovet. Men har sovit hos Emilia söndag-tisdag och med Emilia och Emmy tisdag-onsdag, i onsdags gick även jag och Rebecka ut och åt pizza och igår jag inte typ inte ett dugg, träffade Becka en sväng under förmiddagen.
  Idag så är det faktiskt även hela 3 år sen jag skaffade den här bloggen. Tycker att det är helt sjukt att jag redan haft bloggen i tre år. Så "Grattis" på bloggen, eller vad säger man hah? Men tre år idag och fler ska det bli. Vi hörs snart!
Kisses.
Bjussar på en bild från förut.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0