Dag 4/5 Polen, Auschwitz

Näst sista dagen, sista dagen vi gjorde något på. 
Vi gick upp ganska tidigt och vi gjorde som vanligt, gjorde oss iordning och gick ner och åt frukost. Men sen tog vi bussen mot Auschwitz, för att besöka koncentrationslägren. I detta inlägg så visar jag bara bilder från Auschwitz 1 och i nästa inlägg får ni se bilder från Auschwitz 2 (Birkenau). 
Det var jättekonstigt att vara där, det går inte att beskriva. Men det var jobbigt och man blev väldigt förbannad på att det hänt. Att få se massa bilder, saker och gaskammare och block (husen de bodde i), det var riktigt overkligt. Jag tycker att om man har chansen så ska man åka dit iallafall, alla borde få se hur det verkligen var.
 Det tog lite mer än en timme med buss så när vi kom hem så var klockan runt sex. Då skyndade vi oss ut på stan för vi skulle hinna köpa lite saker och sen gick vi hem tillbaka och sen gick vi ut på en judisk resturang, det var ganska mysigt där inne. Men det tog över en timme att få maten och när den kom smakade den inte speciellt bra, samma sak med desserten, den hade ingen vidare god smak.. Vi gick från resturangen ganska så sent och sen gick jag och ett litet gäng iväg till stan och handlade lite småsaker inför resan hem. Vi var hemma ca halv elva på kvällen. Då gick vi in på rummet, fast vi somnade inte förrän efter två någon gång och vi gick upp runt sex morgonen därpå, vilket var lite dumt kanske. 
 Nu kommer det iallafall bilder från Auschwitz.
 
Jag har sjukt många bilder därifrån och jag ville få med så mycket som möjligt, nu blir bilderna väldigt små och många är oklara och sådär men hoppas att ni ser på ett ungefär hur det såg ut i Auschwitz.
Kisses.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0