KAOS

Hej igen, kommer ni ihåg mig?
Förlåt för urkass uppdatering verkligen. Men kan inte säga att det kommer att bli bättre tyvärr.. Har för tillfället ingen fungerande dator så kan bara blogga från telefonen vilket jag tycker är fruktansvärt tråkigt. Då har jag inga bilder heller. 
 Jag sover själv inatt, första natten på ganska länge, Emilia och jag har sovit över hos varandra sen i torsdags. Jättemysigt! 
 I söndags vaknade jag och Emilia av att det åskade och blixtrade jättehögt. Några minuter efter så slog det ner på Emilias tak utanför hennes fönster.. Senare mot kvällen var vädret hemskt, har aldrig varit med om att det blixtrat så mycket på en gång. Det var som taget ur en film. Men det blev mycket värre dagen efter. Runt fyra på eftermiddagen igår så började det att hällregna, åska, blixtra och blåsa. Emilia såg sin studsmatta flyga iväg och sen föll träd efter träd ner. Jag och Emilia väntade på att vädret skulle gå över så vi kunde gå ut och kolla hur det såg ut överallt och herregud säger jag bara, så många träd som ryckts upp med rötterna och det var verkligen kaos i hela Sunne. Alla var utan ström, det låg träd över vägarna, det var översvämning inne på Lindex och ja hela Sunne var i kaos. Halva taket har blåst av på en affär i Sunne där jag skulle lämna in min dator också så när vi kom dit idag så var det ju stängt. Vi har ett eljusspår precis där jag bor och det låg ett hundratals träd nerblåsta över spåret så nu är det avspärrat där. Alltså jag förstår inte vad som hände, det var så overkligt. Men allt klarade sig ändå ganska bra, inga människor kom till skada direkt och jag tror att de flesta hus och tomtar klarat sig okej. Så det är skönt.
 Men nu vet ni lite hur det ligger till och jag lovar att uppdatera direkt jag får igång datorn och ska även försöka slänga in några mobilinlägg emellan åt. Kisses, ta hand om er.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0