SÖNDAGSMYS

Hej fina läsare.
Längesen jag skrev något nu, men tänker inte sitta och skriva om ingenting så skriver när jag har något att skriva om. Annars ska jag försöka att uppdatera bloggen på andra sätt, med bilder och liknande.
 Söndag idag, även tredje advent. Sjukt vad tiden går. Det är redan vecka 51 imorgon och att det endast är 52 veckor på ett år gör det så sjuuukt, det är verkligen fruktansvärt vad tiden går. Men ser fram emot ett nytt år, så ska inte klaga. Vad jag ska göra på nyår är inte planerat, ska hitta på något med mina vänner iallafall men vad som blir.. det märks helt enkelt! 
 Söndagsmys är det som står på listan idag, har städat lite på rummet, tvättat sminkborstar, tänkte dammsuga rummet men min lilla mysis Harry (katten) har legat och sovit på min säng hela dagen och han är väldigt rädd för dammsugaren så tar och dammsuger imorn istället. Ska ta en lång dusch sen, tänkte peela ansikte och kropp, smörja in kroppen med någon god bodylotion och så tror jag att jag även kör på hårinpackning, men får se. 
 Vi hörs snart. Kisses.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0