Beställt

Hello!
Sitter i soffan och fryser, mår illa och har ont i halsen.. Inte direkt den roligaste fredag kvällen. Känner också att min nacke är sjukt stel.
 Men nu ska jag inte vara så negativ. Tänkte skriva lite "saker" jag har beställt, har kommit fram till att det är ganska mycket som är bokat just nu. Igår beställde jag (äntligen!!!!) en ny telefon, idag så beställde jag klipptid och tid på vårdcentralen. Sen har jag ju beställt tid för baluppsättning också och så fort klänning jag ska ha kommer in i min storlek igen så ska jag beställa den, haha den har tagit slut varje gång jag tänkt att beställa den. Sen beställde jag ju även hem bilder som jag fick hem i onsdags tror jag. Jättenöjd med bilderna! Sen har jag även "beställt" en tid hos tandläkaren i Karlstad, var riktigt längesen jag var där nu och jag längtar efter att få komma dit.
 Idag var Mietek Grocher i vår skola. För er som inte vet vem det är så är det en av de få som överlevde Andra Världskriget. Han åker runt till massa skolor och berättar om hur det var. Det var riktigt intressant att lyssna på honom. Om ni får chansen att göra det någon gång så tycker jag absolut att ni ska göra det. Och med tanke på att han nu är 87 år så är jag tacksam över att jag hann att lyssna på honom. Men jag köpte iallafall hans bok som heter jag överlevde, dock har jag redan läst den men vill ändå ha min egen bok. 
 Förlåt för att jag har varit jättedålig på att uppdatera, men har inte haft lust, tid eller ork till det. Men hopppas ni uppskattar de få gångerna jag bloggar.
 Kisses.
Emma, Jennifer, Mietek, Emmy och jag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0