Ett halvår

Idag, den 2 juni 2014 är det ett halvår sedan jag såg min pappa för sista gången och ett halvår sen hans hjärta slutade att slå. Jag minns dagen som om det vore igår, den absolut värsta dagen i hela mitt liv. Att inte få någon kontakt med pappa och bara sitta och kolla när han har så ont så han skriker av smärta, det är inget man vill uppleva vare sig man är dotter, syster, mamma, sambo eller liknande. Ingen vill se det, bilderna sitter kvar i huvudet och det kommer dom nog alltid att göra.
 Jag kan inte förstå att det redan gått 6 månader, det är helt sjukt. Om ytterligare ett halvår så har det redan gått 1 år och sen blir det bara år efter år sen jag såg pappa sista gången. Kan inte beskriva hur det känns att ha mist en förälder och jag tror inte att någon som inte gått igenom det själv förstår hur det känns, jag förstod inte innan iallafall. Det är ett hål i hjärtat. Vart är pappa? Vart är han när man behöver honom som mest? Vart är han när man villberätta saker för honom och komma och hälsa på? Varför svarar han inte när man ringer? Och varför är pappa som bortblåst från världen? 
 Jag undrar vart han är just nu och ser han vad jag gör om dagarna? Jag vill så gärna få träffa honom igen och uppleva alla roliga stunder igen. Saknar att ha en pappa där som man pratar med om allt mellan himmel och jord. Men en sak kommer aldrig förändras. Jag kommer alltid älska pappa lika mycket nu som då och för all framtid också, men det är jobbigt att inte kunna säga det till honom nu. Saknar honom oändligt mycket, min fina pappa.
Kisses.

Kommentarer
Postat av: Mamma

Wilma! Du skriver så otroligt fint och du kan sätta ord på dina
Känslor. Jag förstår precis hur du känner, saknar
honom också otroligt mycket. Just att få dela med
sig av allt som rör er, som två föräldrar brukar göra.
Och jag saknar även den fina vänskapen
oss emellan. Han var en jättebra pappa till er.
Jag tycker att det är bra att vi i alla fall kan brista
ut i skratt ibland, när vi pratar om alla dråpliga
saker som han gjorde. Jag tror att han vill
att ni ska skratta och vara glada och minnas
Honom med glädje och hur han var när han var frisk.
❤️❤️❤️❤️❤️❤️

2014-06-03 @ 19:25:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0