Min helg i Stockholm

Som nog de flesta förstått så var jag i Stockholm i helgen. Åkte dit på fredagmorgon och när vi kom fram så var det dax att fixa sig och sen efter sex så tog jag, Rebecka och Emilia spårvagnen till Globen för att stå i kö ett tag och sen gå på konsert. Och konserten var så lyckad, det var så sjukt fränt att få se Miley live och det var en av de bästa kvällarna i mitt liv, superlyckat! Men som pricken över i:ET så träffade jag och Emilia Hanna Friberg, som driver bloggen hannalicious påväg ut från Globen, fick ta bild och stå och prata med henne. Det var så lyckat och jag blev verkligen jätte starstrucked av att få träffa och prata med Hanna.
 På lördagen så åkte vi buss in till gamla stan för att gå och strosa lite i affärer och fika och sådär. Sen gick vi mot plattan och sprang omkring där. Jag och Emilia tog djurgårdsfärjan till Gröna Lund och kom dit nån minut efter sex och var där och åkte massa karuseller och kom hem efter midnatt för att vi fick stå och vänta på en buss som aldrig kom. 
 Söndagen så packade vi ihop allt och drog oss mot Täby för att shoppa där och när vi gjort det så åkte vi hem mot Sunne igen och vi var hemma efter tio någon gång. 
 Jag har verkligen haft en superlyckad helg i Stockholm, kunde inte blivit bättre. Vi hörs allihopa, ha det bra. Kisses.
Bild från konserten.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0