Dag 16 - Min pojkvän

Ingen passande punkt för mig som singel direkt. Men istället för att skriva om min pojkvän så vill jag skriva några rader om min bästa vän istället. 
 Jag har en vän som är så otroligt snäll och fin. Hon är bättre än en clementin, haha nej tänkte inte sitta och rimma här. Men min underbara vän Emilia är verkligen så superduperbra och jag kan inte ens beskriva med ord hur hon är. Vi har verkligen hållit ihop fast vi inte sitter ihop, det kan gå dagar utan att vi pratar med varandra men när vi pratar med varandra igen så är det som om vi aldrig slutat pratat. Och det är enligt mig äkta vänskap. Jag vet inte vad jag hade gjort om jag inte haft dig Millis? Hade ju aldrig haft så roligt som vi har tillsammans iallafall. Vi har så sjukt många roliga minnen och jag vill bara skapa fler med dig! 
 Det här inlägget och texten blev bara flummigt känns det som men jag vill bara att du ska veta att jag älskar dig så otroligt mycket och du är verkligen den bästaste jag vet. Jag hoppas att du vet det. Laev uu. 
Bjussar på bilden. Kisses.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0