Operation

Hej!
Ni kanske märkte att jag inte gjorde någon dag igår, men orkade inte det. Började få ont i magen igår i skolan och när jag kom hem så kändes de obehagligt. Jag la mig i soffan, men kände att det började göra ännu mer ont så ville bara försöka sova så jag gick och la mig i min säng. Men smärtan blev bara värre och jag spydde för att jag hade så ont. Sen skrek jag bara för det gjorde så fruktansvärt ont. Jag och mamma åkte iväg till Torsby sjukhus till akuten. När jag kom dit så hade jag fruktansvärt ont och jag började känna mig helt knäsvag så var tvungen att sätta mig ner och då spydde jag igen. Fick komma in på ett rum och ta prover och sådär. Jag gick på toa och när jag var påväg tillbaka till mitt rum så ramlade jag ihop för att jag blev så yr. Men blev jättetrött efter det så då somnade jag ganska fort efter det. Sen blev jag väckt av en läkare runt elva och då ställde hon lite frågor och kände på magen och sådär. Men kände mig mycket bättre så fick åka hem efter ett tag. Var hemma runt halv ett inatt och åt lite sen gick jag och la mig. 
 Läkaren sa att jag skulle komma tillbaka om det blev värre annars skulle jag komma klockan åtta imorse. När jag vaknade imorse var det bättre men jag fick ju ändå åka iväg. Fick ta lite mer prover och sådär. Sen trodde jag att jag skulle få åka hem för det verkade vara ganska så bra. Men nej istället så fick jag tid för att ta bort min blindtarm för dom trodde att de kan ha varit därför jag haft ont i magen så det var bättre att ta bort den så att det inte blev värre. 
 Gjorde mig iordning med fula sjukhuskläder och låg och väntade på att jag skulle få komma in på operation. Efter ett tag kom dom och hämtade mig och jag fick syrgas och jag hade nål i armen och då sa en kirurg "snart kommer du känna dig lite yr" och då började allt att snurra och sen sa hon "du kommer att blir trött nu", jag minns bara att jag sa mm.. Och sen vaknade jag av att jag låg i salen igen med nålar i händerna och slangar lite överallt och då hade jag sovit i cirka en timme och då hade jag tydligen ingen blindtarm kvar. 
 Men det var tur att dom tog bort den på mig för den var inflammerad så hade fått ont igen om den varit kvar. Sen åkte jag hem efter tre någon gång för kände mig ganska pigg. Så nu ligger jag i soffan och är lite öm i magen och jag är lite småyr. 
 Så nu vet ni vad jag gjort de senaste timmarna.. Det här blev ett riktigt långt inlägg men kände för att berätta för er. Nej nu ska jag fortsätta med dagarna. 
Kisses.
Gjorde en titthålsoperation, det är därför jag har så många plåster på magen.
Sen har jag världens bästa syster som köpte det här till mig. Hon är bäst! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0