Sportlovets slut

Hej!
Nu sitter jag i min säng och ryggen värker på mig. Har suttit framåtlutad mot dataskärmen heela dagen idag, så det är inte speciellt konstigt att ryggen gör lite ont. Men är nu efter många timmars läsning och skrivning klar med teknikuppgiften om telefonen. Det var bland det tråkigaste jag gjort, men nu är jag klar och det är sååå skönt. Fick ihop 4 A4 sidor och det var det som var max, så nu hoppas jag att vår lärare blir riktigt stolt över mig.
 Tänkt alldeles snart hoppa in i duschen och sen ska jag börja med min recension på elsas mode, lite roligare än att skriva om telefonen iallafall. Om det går fort så kanske jag sätter mig och skriver lite på tyskan om jag förstår något av det. Och skulle jag ändå inte få nog utav att läxor så kan jag ju träna på lite matte och fysik inför NP. Fast har ju ingen jättelust med det direkt så tror det får duga bra ändå.
 Idag är det också min sista dag på sportlovet, så tråkigt. Vill bara ha ledigt. Men det är ju inte sååå länge kvar till påsklov och sen väntar ett underbart sommarlov. Nej, nu ska jag gå och duscha. Hörs.
Kisses.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0