Konstig morgon

Hallå!
Igår var jag ledig vilket var så skönt. Jag sov över med Emmy och Emilia i torsdags och på fredagen var jag och Emmy och piercade naveln och sen var jag med dom resten av dagen. 
 Men imorse när jag vaknade så vaknade jag runt sju på morgonen av att jag hade fruktansvärt ont i magen så gick till toan och sen minns jag inte så mycket mer, svimmade till ordentligt och vaknade av att mamma ropade på mig. Var helt kallsvettig, var blek, hade ont i magen, mådde illa och skakade. Jag svimmade till flera gånger så mamma ringde på ambulans. Men när dom var här så kände jag mig mycket bättre, de tog massa värden på mig men allt såg bra ut och jag kunde sitta och stå upp så de sa att jag skulle gå och lägga mig och sova istället, så gick och la mig och sov och när jag vaknade så var allt bra igen. Men jag blev jätterädd för jag har ingen aning om hur och varför det blev som det blev. Men huvudsaken är att det är bra nu. Det enda som känns nu är att jag har ont i huvudet för jag ramlade antagligen och slog i huvudet i något när jag svimmade första gången så nu har jag en väldigt öm bula på högra sidan av huvudet. 
 Jag funderade på om allt hade med min nypiercade navel att göra men jag tror ändå inte det, för värken i magen var precis som mensvärk och det kändes inget runt naveln och allt ser bra ut runt den så jag har ingen aning om vad det var för något som hände. Men ikväll är jag iallafall bara hemma och tar det lugnt. Har ett prov tills på måndag som jag ska träna lite på + att jag har lite matte som ska göras. Så så ser min lördagkväll ut, inte den roligaste precis men så kan det gå.
 Vi hörs! Kisses.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vart gjorde du din navelpiercing?:)

Svar: På 13bodyart i Sunne, nyöppnad studio som ligger på långgatan som förut låg i Munkfors :)
Wilma Ahlborg

2014-09-20 @ 21:24:26
Postat av: sanna

tror inte heller att det var navelpiercingen:)

2014-09-20 @ 21:51:12
URL: http://zinja.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0