Slut på det roliga

Hejsan! det var verkligen inte igår.. som det brukar låta ungefär när jag börjar skriva.. Förlåt!
Men har faktiskt haft ganska fullt upp ska ni veta och jag tänkte berätta lite kort för er vad jag har haft för mig nu desaa tretton blogglösa dagar.
 Jag kommer helt ärligt inte ihåg riktigt allt jag har gjort men har varit ute en del och varit på hejdå-fest för kusinerna Green som båda två nu åkt till USA och förra tisdagen åkte jag till Rebecka och sov där. Tidigt onsdagmorgon åkte vi mote Ullared och gjorde en heldag där och drog oss mot Varberg för att spenderna natten på Björkängs camping där vi även passade på att ta ett kvällsdopp i havet och bara ha de härligt. Dagen därpå åkte vi tillbaka till Ullared och åkte hem mot Karlstad runt sju samma dag. Sov kvar hos Rebecka och så kom mamma och hämtade mig dagen efter. Och nu under helgen har jag sovit över med Emmy och Emilia så vi har spenderat sista helgen på sommarlovet tillsammans och det var superkul. Har även firat min låtsasbror Robin som har fyllt 20 år.
 Så det är lite kortfattat vad jag har gjort.. Köpte ju som ni kanske förstod en del på Ullared så tänkte försöka lägga upp bilder på det antingen idag eller imorn, håll utkik!
 Men nu är det så gott som slut på det roliga.. För mig drar skolan igång igen på fredag och det blir alltså mitt andra år på gymnasiet och för er som inte vet det så går jag på Nobelgymnasiet i Karlstad där jag utbildar mig till frisör. Så har morgondagen ledig och sen drar det igång igen. 
 Ska även träffa mamma nere på Sunne vid fem så ska vi köpa sallad och sen ska jag följa med Rebecka till Emilia där hon ska köpa en liten misse. Vi hörs hörni! Bloggar alldeles strax igen. Kisses.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0