En oerhörd saknad

Den senaste tiden har jag fått fler läsare så jag vet inte riktigt hur mycket ni vet om mig men ibland får jag såna där dippar och jag känner att jag bara vill skriva av mig lite..
 Just nu, idag är det 448 dagar sen jag så min pappa för sista gången. Det är en obeskrivlig känsla, att veta att det spelar ingen roll hur mycket du ringer, hur många sms du skriver eller om du till och med åker till honom, så kommer du inte få se honom, det finns inga möjligheter kvar - han finns inte mer, han är borta för alltid.
För er som inte vet då så gick min pappa bort i cancer när jag var 15 år gammal, det var den 2 december 2013 och pappa var 46 år gammal. Pappa hade fått beskedet om att han hade cancer bara ett halvår tidigare så resan gick väldigt fort och det fanns inget man kunde göra för att rädda honom. Han skulle inte överleva sin cancer, men jag tror inte att någon, iallafall inte jag var beredd på att det skulle gå så fruktansvärt fort.
 För er som följt min blogg en längre tid så har ju jag skrivit ganska många inlägg om det här och det absolut första jag skrev, den första gången jag ens nämnde att pappa var sjuk var någon dag efter pappa gått bort, för att inte upprepa allt för er som redan vet så får ni som är nyfikna klicka HÄR för att läsa det inlägget.
 Men nu när det gått så här lång tid efteråt så vet jag att jag kan leva med det, och jag måste göra det. 
Jag tänker på pappa jätteofta, flera gånger om dagen men jag kan prata om gamla minnen och skratta åt det och jag kan vara glad även fast vi pratar om pappa och det är väldigt skönt. Men, det betyder inte att jag inte är ledsen fortfarande, jag är så otroligt ledsen ska ni veta. Men ibland kommer dessa dippar då man bara känner att allt är ovärt, för pappa finns ändå inte med mig längre. Det är så mycket han missat, det är två julaftonar, fars dag, min 16 årsdag, jag hade bal i nian, jag har börjat frisör, jag har övningskört, min syster har fyllt 18 och fyller 19 om mindre än en måndad och hon har fått körkort, jag har varit i Polen, ja men allt... Och han ska vara med, det är så jobbigt att han inte är det. 
 Jag vill bara få träffa pappa igen, ge honom en stor kram, tala om för honom hur mycket han betyder för mig och hur mycket jag älskar honom, jag vill sitta och prata om allt mellan himmel och jord och bara få ha det där pappa-stödet. Jag älskar honom så oerhört mycket men jag kan bara inte förstå varför han lämnades oss så tidigt?
Detta är en favoritbild, som jag aldrig tröttnar på. Min fina pappa, lika sprallig och rolig som alltid. Kisses.

Kommentarer
Postat av: Ellen

Jag hade ingen aning om detta. Kan inte föreställa mig hur det känns, men förstår att du gått igenom sjukt mycket smärta. Fint att höra att du kommit så pass långt ändå att du kan njuta av minnena. Saknaden försvinner såklart aldrig.
Du är stark. Kärlek. <3

2015-02-23 @ 23:53:56
URL: http://ellengrantz.blogg.se/
Postat av: Emmy

Älskar dig så oerhört mycket vännen! Finns alltid det vet du❤️❤️

2015-02-24 @ 09:28:08
Postat av: Linn Strömberg

Fyfan! Livet kan vara så jäkla orättvist, men du är så stark fina du!
Jättefins inlägg, du gjorde mig tårögd. Kramar till dig <3

2015-02-24 @ 11:40:08
URL: http://cigarettesncush.blogg.se/
Postat av: Linnea

2015-02-24 @ 12:49:16
URL: http://neeiis.blogg.se
Postat av: matilda ♡

Jag kan verkligen inte förstå hur det måste kännas att förlora sin pappa. Det finns inte ens i mitt huvud! Men för ungefär en månad sedan förlorade jag min älskade farmor, och även jag har tänkt så ofta att "nu kommer inte hon vara med när jag börjar gymnasiet" eller andra stora grejer i mitt liv. Men det är hon, jag är övertygad om att hon är med mig hela tiden, bara att jag inte ser eller hör henne. Och så är det säkert också med din pappa. Han var säkert med på dem två julaftonarna, och fars dag.
Du är verkligen otroligt stark som orkar med detta, för det hade jag aldrig gjort. Så kram på dig! ♥

2015-03-02 @ 22:08:54
URL: http://matiiildaa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0