Lime Crime

 
Ni har väl inte missat Lime Crime?
Lime Crime är ett märke som säljer läppstift framför allt, de har annat smink också men läppstift är väl det de gått in mest på, men jag tror att dom håller på att lansera fler produkter som inte är läppstift. 
Men hursomhelst, på bilden ovan ser ni läppstiften testade på läppar och oh my god, alltså ärligt?? ser ni vad bra läppstiften är, har hört att pigmentet i sticken och även deras läppglans är helt otroligt. Och dom har en massa fina färger, är såå sugen på att beställa ett (till att börja med), jag är inte den som använder läppstift så mycket bland folk kan ärligt säga att jag är för feg för det.. Men jag önskar att jag var lite tuffare för jag älskar verkligen skarpa färger, framför allt röda läppar! Men jag tror jag ska beställa hem ett i läppstigt i Coquette som är en jättefin nude-färg. Men jag vill ha alla, älskar det i styletto, det supersvarta ååh vad snyggt.
 Så om ni inte hört om lime crimes läppstift förrän nu så varsågod hehhe, nej men ärligt jag är helt dökär i Lime Crime och jag bara längtar efter att beställa hem iallafall ett läppstift.
 Men ni får ha det så bra så hörs vi! Kisses.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0