MÅNDAG

Hallå!
Måndag idag igen då, visst veckorna går fort men vart tar helgerna vägen? Man hinner knappt blinka innan det är ny vecka. Men det är jag samtidigt oerhört tacksam över, vill bara få bort snön och kylan! Fryser konstant och jag hatar vinterjackor och varma kläder, vill bara gå i linnen hela dagarna haha.
 Hursomhelst måndag idag igen då somsagt, idag hade vi ca 3 timmars håltimme (varje måndag) och då åkte jag och Emmy in till stan och jag köpte lite saker och jag testade även den nya marabou chokladen, ni vet den med smak av japp? Den var faktiskt ganska god, inte jättegod men den var iallafall helt okej. Men de saker jag köpte tänkte jag fota någon dag framöver så ska ni få se, det är inget speciellt men ni vet hur mycket jag tycker om att dela med mig av mina nya saker.
 På onsdag har jag prov, ska göra permanent bana 1 på 30 minuter, är lite nervös men tror nog jag kommer klara det. Och veckan därpå har jag prov på bruksvatten, blandningar och schamponering. Så det blir en del plugg nu, fast ska inte klaga egentligen, vi har inte många läxor eller prov i frisörämnet och sen har jag bara matte, engelska, svenska och gympa och där är det nästan inte heller någonting.
 Men ni får ha det så bra, så hörs vi snart. Kisses.
Why?!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0