Mått dåligt

Hallå!
Idag hade jag egentligen tänkt att fota några grejer som jag köpt men idag har det hänt så konstiga saker och jag har mått så dåligt så jag orkade inte det..
 Det var så att jag skulle cykla ut på Sunne och när jag väl kom ut på Sunne började jag må dåligt men det gav sig. Sen var jag inne på apoteket och då började jag svettas och jag kände mig yr och jag kände att jag bara ville sätta mig för annars skulle jag svimma så började gå mot stolarna där inne men jag såg i princip ingenting så jag råkade gå in i en tant och gick in ett bord så tjejen som stod i kassan på apoteket ledde mig till stolarna och så hämtade hon vatten åt mig och då kändes det genast mycket bättre igen. Så jag ville bara hem på en gång så satte mig på cykeln och började åka hemåt när jag helt plötsligt känner att jag blir fruktansvärt yr och hur jag inte kan se.. Så gick av cykeln och allt jag såg var bara vitt.. Tänk er att man tar en bild och lägger på en tecknad effekt på bilden så bilden är svart och vit och allt är tecknat, precis så var allt jag såg. Och jag kunde inte höra någonting och jag ville bara sätta mig ner för jag kände hur mina ben började svika mig. Jag tog mig över vägen och satte mig sedan ner på en trapp där min syn och hörsel kom tillbaka men jag fick en sån kraftig huvudvärk och jag var så rädd.. Så försökte få tag på mamma men hon svarade inte så ringde till Emilia så jag pratade med henne hela vägen hem och det gick bra och det har inte blivit så något mer idag men huvudvärken sitter fortfarande i. Så jag har mått fruktansvärt konstigt idag och är trött och väldigt seg i huvudet fortfarande och jag blev så fruktansvärt rädd så jag har bara tagit det lugnt idag så det är därför jag inte bloggat något heller.
 Och imorn så fyller min plastpappa Olle år så då ska vi fira honom så får se om jag kan blogga något då ananrs kommer det upp något inlägg på onsdag troligtvis. Kisses.

Kommentarer
Postat av: Ellen Gräntz

Fy vad obehagligt det låter! Hoppas det var en engångsgrej så du slipper det i fortsättningen!

2015-07-14 @ 11:36:18
URL: http://ellengrantz.blogg.se/
Postat av: anna

Krya på dig hjärtat <3

sv; Jadu de blev så där..inte va jag önskat och hoppats på, vissa saker har INTE förändrats men ja e jag..de får ta de..jag kan inte göra mer.. de vet vars jag står de är upp till de, visar de inge kan vi heller inte ha nån relation.

2015-07-14 @ 15:52:48
URL: http://blondina.se
Postat av: DirtyHeels

Tack så mycket sötnos. Jag har ovckså mått dåligt idag, ingen aning om varför

2015-07-14 @ 20:12:20
URL: http://nouw.com/dirtyheels
Postat av: Natahlie

Nu har jag startat en "månadens blogg" tävling, vill du bli en av de 5 vinnarna? Isåfall så MÅSTE du delta! :)

2015-07-14 @ 21:26:08
URL: http://nouw.com/Mariinos
Postat av: sara

Hoppas att du mår bättre senare! :)

2015-07-15 @ 12:19:21
URL: http://nouw.com/saarah
Postat av: N

Hoppas du mår bättre!

2015-07-15 @ 13:44:28
URL: http://nouw.com/nathaliemaria
Postat av: DirtyHeels

Jag håller med, man kan inte koncentrera sig på något. Hoppas du mår bättre snart, kram <3

2015-07-16 @ 14:59:37
URL: http://nouw.com/dirtyheels
Postat av: Ellen Gräntz

Hoppas du får en fin helg nu :)

2015-07-17 @ 16:43:53
URL: http://ellengrantz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0