Biiig sorry

Hej, längesen va?
Ber så jättemycket om ursäkt, det var en vecka sen jag skrev något sist.. Det var verkligen inte meningen! Men för er som läst min blogg ett tag så vet ju ni att jag går i skola i Karlstad och åker 7 mil till skolan varje morgon och behöver därför gå upp fem varje morgon och jag kommer oftast hem runt fem varje dag också så är så fruktansvärt trött så att blogga är inte prio ett för mig när jag kommer hem.
 Och nu känns det som att det är mycket också, jag hade mattteprov idag, har ett nationellt prov typ nästa eller veckan därefter, har två praktiska frisörprov, ett teoretiskt frisörprov sen har jag två sjukhusbesök framöver och i April ska jag operera mig så känner att det händer ganska mycket just nu. Jag är säker på att ni förstår min anledning till att uppdateringen är halvkass..
 Kan inte lova att uppdateringen blir bättre eftersom jag fortfarande har så mycket just nu. Men nu vet ni iallafall varför det är som det är, hoppas ni förstår och jag ska försöka att uppdatera oftare! Kisses.

Kommentarer
Postat av: Ida ☯ the sky under the sea

Shiet! 7 mil?! Jag tyckte det var drygt med 2,5 mil...

2015-03-18 @ 20:30:56
URL: http://theskyunderthesea.blogg.se/
Postat av: Ellen

Åh, vet hur det känns, åkte också 7 mil till skolan varje dag när jag gick på gymnasiet. Och sedan 7 mil för att komma hem igen. Kram på dig!

2015-03-19 @ 17:21:16
URL: http://ellengrantz.blogg.se/
Postat av: MATILDA ROSQVIST

hoppas du får en fin fredag =)

2015-03-20 @ 13:40:43
URL: http://matildays.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0