Get inspired

Kisses.

New in

Halloj!
Igår var jag och Rebecka iväg till Karlstad och det blev en del shopping. Så nu tänkte jag bara visa er vad det var för något jag fick med mig hem igår. Hope you'll like it, kisses.
 Cubus 99kr
Ginatricot 3 för 149kr
Bikbok 75kr
Bikbok 249kr för överdelen 129kr för underdelen
Cubus 99kr
Cubus 179kr
H&M 149kr
 
Köpte även detta för ett tag sen, så passar på att slänga in bild på det också
Topplacket 103kr Kicks & Läppennan 47kr Affection
 
Måste även tillägga att eftersom mitt favoritobjektiv gått sönder har jag fått använda mig utav ett annat, ifall ni skulle märka någon skillnad på kvalitén på bilderna. Men hoppas det är okej ändå.

Miley Cyrus & Joan Jett

 
 

Mitt favoritobjektiv

Halloj!
I fredags var jag ute med några kompisar och det var superkul. Lördagen gjorde jag ingenting på men på söndagen när jag vaknade och skulle åka till Karlstad mådde jag jättedåligt och hade fått superhög feber och grejer men idag är det äntligen bättre så var till skolan idag. 
 Men måste bara berätta en grej, igår när jag skulle fota mina saker från lyko råkar jag på något dumt sätt välta ner min kamera på golvet så den landar på objektivet och det går sönder. Så mitt absoluta favoritobejktiv gick sönder men som tur är så är det inte så dyrt så ska förhoppningsvis köpa ett nytt inom kort! Men det är så fruktansvärt typiskt.. Så nu framöver så kanske mina bilder vara lite halvdåliga, men då vet ni varför.
Kisses.

LYKO

Har beställt lite grejer från lyko.se som jag fick hem för två dagar sen tror jag, så tänkte visa er vad det är för något.
Locktång 19-32mm från CeraWand 449kr
Passade även på att köpa med en värmeskyddshandske för 79kr
Lyckopåse 99kr
 
Detta var allt jag köpte från lyko.se, är väldigt nöjd med allt! Kisses.

Första maj

 
Nu är det första maj och det har gått otroligt fort! Men är så glad att det äntligen är maj, nu börjar det verkligen gå mot sommar och ja menar i slutet på maj brukar det vara ganska varmt så det ska bli så skönt. Inte länge kvar till sommarlov heller. Känner att det inte kan bli så mycket bättre just nu.
Hoppas ni hade det bra på valborg igår också, själv gjorde jag faktiskt ingenting och det var superskönt. Men hoppas ni hade det bra och att ni får en fin dag och att maj kommer bli en toppenmånad! Kisses.

RSS 2.0