SEPTEMBER

 
Okay guys... Long time no see, again! 
Förlåt, förlåt, förlåt.. Det är inte meningen att få två-tre veckors uppehåll mellan varje inlägg. Men jag har varit sjuk och inte haft någon energi överhuvudtaget. Det började redan inne på första riktigt skolveckan. Jag fick jätteont i halsen på tisdagkväll och var sen borta i en och en halv vecka så gjorde första skoldagen i måndags igen. Jag fick streptokocker och massa jobbigt, så har haft jätteont och verkligen bara luggit i sängen. Men eftersom jag luggit i sängen i en och en halv vecka så kollade jag fem (!!??) säsonger av pretty little liars under den tiden och omg I'm in love, bästa serien!! Vill aldrig sluta kolla. 
 Men nu är vi inne på September, eller ja halva har ju redan gått. Och man känner verkligen att det börjar bli höst i luften. Väldigt kallt på mornarna och mörkt på kvällarna. Och jag är en sommarmänniska i alla lägen men jag tycker ändå hösten är mysig. Och som alla nog tycker så är några stora plus med hösten stora tröjor, tända ljus, varma drycker, mysigt väder, regn smattrande på rutorna, halloween, fina färger på både kläder och i naturen, massa fint höstmode och jaa det är så mysigt! Så är faktiskt riktigt taggad på höst. 
 Ska försöka att hålla uppdateringen bättre nu, lovar att jag ska försöka. Men denna vecka kan jag iallafall säga att jag ser fram emot. Imorgon slutar vi tidigt, tisdag har vi sovmorgon och vi ska se på film och jag, mamma och Rebecka ska gå på stan, onsdag har jag praktik (har det varje onsdag) och det är även min födelsedag, torsdag slutar vi fem så det är en lång dag men vi har egen hårvård i salongen så det kommer vara såå skönt och på fredag är vi lediga! Så kan absolut inte klaga på denna vecka. Hoppas eran vecka kommer bli toppen den med och att ni är taggade inför hösten ni med. Kisses.

Kommentarer
Postat av: Brownsugar

Hösten är såå mysig!

2015-09-14 @ 00:16:17
URL: http://brownsugar.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0