SOMMARLOOOOOV!

Åååååh äntligen sommarlov! Sista veckan har gått sakta tycker jag så har verkligen längtat, fast resten av året i 7an har gått sjukt fort, fattar inte att nästa gången jag sätter mina fötter på skolan igen så går jag i 8an.. Helt otroligt vad åren går fort, inte längesen jag gick i 4an och nu ska jag börja 8an.
 Jaja, var i allafall en riktigt kul skolavslutning, fast nu kommer skolan kännas tom utan alla snälla 9or (bla min syster och hennes roliga kompisar), vill faktist inte att de nya 7orna ska börja..
Jaja, det blir säkert jättebra i slutändan.
Sitter och väntar på att klockan ska bli 18.00 för då ska vi (jag och min familj) ut och kolla på Rebecka som slutar 9an, då åker de runt på Sunne i traktor-vagn, tänk att min syster börjar 1a ring på gymnasiet till hösten..
 Jaja, nu ska jag bara njuta av sommarlovet för jag vet massa roliga saker jag ska göra, ska till Halland med en nära vän, ska till Göteborg med mamma, ska till Turkiet med pappa, syster + de andra. Imellan dessa dagar jag ska bort så ska jag bara njuta, ta det lugnt, leva livet, va med vänner, skratta och ha sjuuukt roligt!
Hoppas att sommaren blir så bra som jag hoppas på, puss puss ♥

Så såg mitt hår ut på skolavslutningen också, fast då hade jag en svart byxdress med vita blommor på och en vit kofta, sen hade jag också svarta höga skor.
Bilden där ovanför är tagen nyligen (typ 5 min sen) för jag har bytt kläder.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0