8 days
Dag 24 - En bild med många minnen


En bild från en asrolig kväll med underbara vänner. Kisses.

Dag 23 - Bild på mig från förra året, och nu


2013
2014
Kisses.

Dag 22 - Något som får mig att gråta

Det finns mycket som får mig att gråta, är väldigt känslig så gråter ganska lätt. Men något jag tycker är fint men ändå jobbigt det är att höra låtarna från pappas begravning, sitta helt själv och bara höra musiken. Det är riktigt jobbigt, då gråter jag oftast. Kisses.

Dag 21 - Bilder som betyderJag har jättemånga bilder som betyder mycket, men tog två bilder som jag har på mobilen och som betyder oerhört mycket för mig. På första bilden är det jag som nyfödd och pappa som sitter och kollar på mig, den bilden betyder verkligen jättemycket för jag saknar pappa så fruktansvärt mycket och så är det en så stark bild. På andra bilden så ser ni mig och min bästis Emilia, älskar henne så fruktansvärt mycket och är så glad över att jag har henne och jag tycker att bilden är riktigt härlig också. Kisses.

Dag 20 - Min favorifrukost

Jag är inget jättefan av frukost. Är oftast inte så hungrig på morgonen eller så orkar jag bara inte äta så mycket. Men jag tycker att det är väldigt gott att göra toast med ost och smör och ett glas o'boy till det, men det tar så lång tid att göra iordning så äter oftast en yoghurt till frukost bara. Kisses.

Dag 19 - 5 av mina favoritsaker


Min Canon eos 1100d // Min säng // Min telefon // Mina dr.denim byxor // Min balsamspray från Grazette

Kisses.

Dag 18 - Någon jag skulle vilja träffa

Vilka svåra punkter det är. Eller det finns för många valmöjligheter. Tänkte först på någon kändis som jag skulle vilja träffa men den personen som jag absolut helst skulle vilja träffa är ändå pappa. Saknar honom så fruktansvärt mycket och skulle vara så roligt och underbart att få träffa och umgås med honom igen. Skulle vilja vara med hans gamla jag. Innan han blev sjuk, då han orkade göra mycket mer. Saknar att umgås och prata med honom och kommer knappt ihåg hur det var. Saknar verkligen pappa. 
Jag älskar den här bilden på oss. 

Kisses.

Dag 17 - Platser jag vill besöka

Oj! Det finns så otroligt många platser jag skulle vilja besöka och då tänker jag på länder. En dröm skulle ju vara att åka jorden runt, skulle vara otroligt häftigt. Så skulle vilja besöka hela världen, haha. 
Kisses.

Dag 16 - Min pojkvän

Ingen passande punkt för mig som singel direkt. Men istället för att skriva om min pojkvän så vill jag skriva några rader om min bästa vän istället. 
 Jag har en vän som är så otroligt snäll och fin. Hon är bättre än en clementin, haha nej tänkte inte sitta och rimma här. Men min underbara vän Emilia är verkligen så superduperbra och jag kan inte ens beskriva med ord hur hon är. Vi har verkligen hållit ihop fast vi inte sitter ihop, det kan gå dagar utan att vi pratar med varandra men när vi pratar med varandra igen så är det som om vi aldrig slutat pratat. Och det är enligt mig äkta vänskap. Jag vet inte vad jag hade gjort om jag inte haft dig Millis? Hade ju aldrig haft så roligt som vi har tillsammans iallafall. Vi har så sjukt många roliga minnen och jag vill bara skapa fler med dig! 
 Det här inlägget och texten blev bara flummigt känns det som men jag vill bara att du ska veta att jag älskar dig så otroligt mycket och du är verkligen den bästaste jag vet. Jag hoppas att du vet det. Laev uu. 
Bjussar på bilden. Kisses.

Dag 15 - Mitt drömbröllop

Haha kanske låter jättetråkig nu men.. Vill inte gifta mig så har inget drömbröllop. Haha.. Kisses.

Dag 14 - vilka ovanor jag har

Jag har väl inga direkta ovanor men jag skåpäter hela tiden typ, vilket inte är bra. Det är väl typ den enda ovanan jag har. Sen så ska jag alltid pilla upp sårskorpor så det blir fula sår. Men annars har jag väl inget speciellt.
Kisses.

Operation

Hej!
Ni kanske märkte att jag inte gjorde någon dag igår, men orkade inte det. Började få ont i magen igår i skolan och när jag kom hem så kändes de obehagligt. Jag la mig i soffan, men kände att det började göra ännu mer ont så ville bara försöka sova så jag gick och la mig i min säng. Men smärtan blev bara värre och jag spydde för att jag hade så ont. Sen skrek jag bara för det gjorde så fruktansvärt ont. Jag och mamma åkte iväg till Torsby sjukhus till akuten. När jag kom dit så hade jag fruktansvärt ont och jag började känna mig helt knäsvag så var tvungen att sätta mig ner och då spydde jag igen. Fick komma in på ett rum och ta prover och sådär. Jag gick på toa och när jag var påväg tillbaka till mitt rum så ramlade jag ihop för att jag blev så yr. Men blev jättetrött efter det så då somnade jag ganska fort efter det. Sen blev jag väckt av en läkare runt elva och då ställde hon lite frågor och kände på magen och sådär. Men kände mig mycket bättre så fick åka hem efter ett tag. Var hemma runt halv ett inatt och åt lite sen gick jag och la mig. 
 Läkaren sa att jag skulle komma tillbaka om det blev värre annars skulle jag komma klockan åtta imorse. När jag vaknade imorse var det bättre men jag fick ju ändå åka iväg. Fick ta lite mer prover och sådär. Sen trodde jag att jag skulle få åka hem för det verkade vara ganska så bra. Men nej istället så fick jag tid för att ta bort min blindtarm för dom trodde att de kan ha varit därför jag haft ont i magen så det var bättre att ta bort den så att det inte blev värre. 
 Gjorde mig iordning med fula sjukhuskläder och låg och väntade på att jag skulle få komma in på operation. Efter ett tag kom dom och hämtade mig och jag fick syrgas och jag hade nål i armen och då sa en kirurg "snart kommer du känna dig lite yr" och då började allt att snurra och sen sa hon "du kommer att blir trött nu", jag minns bara att jag sa mm.. Och sen vaknade jag av att jag låg i salen igen med nålar i händerna och slangar lite överallt och då hade jag sovit i cirka en timme och då hade jag tydligen ingen blindtarm kvar. 
 Men det var tur att dom tog bort den på mig för den var inflammerad så hade fått ont igen om den varit kvar. Sen åkte jag hem efter tre någon gång för kände mig ganska pigg. Så nu ligger jag i soffan och är lite öm i magen och jag är lite småyr. 
 Så nu vet ni vad jag gjort de senaste timmarna.. Det här blev ett riktigt långt inlägg men kände för att berätta för er. Nej nu ska jag fortsätta med dagarna. 
Kisses.
Gjorde en titthålsoperation, det är därför jag har så många plåster på magen.
Sen har jag världens bästa syster som köpte det här till mig. Hon är bäst! 

Dag 13 - Vad jag är rädd för

1. Sprutor, usch hatar verkligen sprutor.
2. Småkryp, speciellt spindlar.
3. Att bli våldtagen och misshandlad.
4. Att förlora någon mer person som står mig nära.
5. Att jag inte ska få några barn eller bli ensam mamma.
6. Att jag inte kommer att lyckas i livet, vill uppleva mycket och få många erfarenheter och så vill jag bli frisör och det är mycket som jag vill, som jag är rädd för att det inte kommer att bli av.
7. Jag är rädd för hästar, eller alltså jag gillar hästar och tycker att dom är jättefina och allt men har den där rädslan ändå.
8. Sen är jag fruktansvärt rädd för att vårat hus ska brinna ner, skulle vara bland det värsta som skulle kunna hända.

Hade tänkt att jag skulle försöka få ihop iallafall 10 rädslor men det står still nu.. Är säkert så mycket mer jag är rädd för men kommer inte på just nu. Kisses.

Tårta

Hallå!
Min syster Rebecka fyller 18år imorgon så igår var farmor och farfar och Olles mamma här och åt lite mat och tårta och sådär. Annars har jag inte gjort något under helgen. 
 Och imorgon är det måndag och vi har nationella prov i svenska imorgon, har haft np i matte muntligt förut men nu känns det verkligen mer på riktigt, för nu kommer det vara uppbokat med prov de kommande veckorna.
Här är Rebeckas tårta från igår, det är jag som fixat trycket och mamma har gjort resten. Måste säga att den blev ganska snygg ändå. Kisses.

Dag 12 - Ett foto på en plats jag varit på

Rhodos, Augusti 2013.
 
kisses.
 

Dag 11 - Någonting jag önskar att jag fick uppleva

Skulle verkligen velat ha leva på massa fräna årtal. Skulle vara jätteroligt att leva och vara ung på 50,60,70,80 och 90-talet. Skulle ha velat uppleva alla årtal där, Gud va roligt alltså. Skulle vilja vara i min ålder ungefär och uppleva alla dessa årtal. Kisses.

Dag 10 - En kändis jag skulle vilja vara för en dag, och varför

Ojojoj vad svårt! Finns så himla många bra kändisar. Skulle ju vara riktigt roligt att får vara en manlig kändis just för att få testa på hur det skulle vara och va kille för en dag liksom. Men om jag skulle vara en kvinlig kändis så finns det så många som är bra, men skulle vara riktigt kul att vara Lana del Rey just för hennes unika utseende och otroliga sångröst. Men det finns en massa kändisar som jag skulle vilja vara. Så det var inte det lättaste direkt.
Kisses.

Helg

Äntligen helg! Underbart.
Bjuder på bilden som är från imorse. Kisses, hörs sen.

Dag 9 - En bild på mig själv som är tagen av någon annan


Min profilbild på Facebook, den är tagen av Emilia. Kissesk

Dag 8 - En bild som får mig att skratta


Haha liten plutt! Kisses.

Grattis

Idag är det ingen vanlig dag, för det är min pappas födelsedag. 47 år skulle han blivit idag. Grattis finaste pappa, älskar dig så oerhört mycket. Och saknar dig så det gör ont. Var som jag lovade och la en ros på din grav förut och du hade mycket ljus och blommor på graven, det är så fint där och det kommer bli ännu finare när stenen kommer upp. 
Kisses.

Dag 7 - 10 saker jag vill göra innan jag dör

1.  Skaffa minst en tatuering.
2. Resa mycket, överallt.
3. Skaffa barn och familj.
4. Åka på stora konserter och festivaler.
5. Bli frisör.
6. Lära mig att gå i klackar, haha.
7. Shoppa loss i London och i USA.
8. Få långt, fint och friskt hår.
9. Skaffa mig en mops.
10. Skaffa mig en egen frisörsalong någonstans i världen.

Kisses.

Dag 6 - Det här saknar jag

Det här var en lätt men ändå svår punkt.  Det finns oerhört mycket som jag saknar men det som ändå ligger närmast hjärtat är pappa. Saknar tiden då han fortfarande var med oss och saknar tiden innan han blev sjuk. Saknar att han ringer och smsar. Saknar allt med honom, men saknar verkligen inte de där sista dagarna då han låg på sjukhuset. Nej saknar tiden då allt var bra och ingen anade att pappa skulle bli sjuk i cancer.
Kisses.


Dag 5 - Min favoritfilm/serie

Det är samma här som med musiken, jag har ingen favorit. Men kan skriva några filmer som jag tycker är bra. LOL, the notebook, dear John, the vow, My sisters keeper, taken, Paranormal activity, the last song, i taket lyser stjärnorna, lilla jönssonligan och en massa mer. Tycker om det mesta! Är inget jättefan av science ficiton och fantasy direkt men det mesta funkar. Sen tycker jag om de mesta serierna som går på MTV är bra.
Kisses.

Outfit

Jag typ dör för att jag vill ha sommar så mycket. Var tvungen att slänga ihop en perfekt sommaroutfit (enligt mig). 
Kisses.

Dag 4 - Mina appar
Kisses.

Dag 3 - Favortårstid, och varför

SOMMAR!!!
Finns verkligen inget bättre än sommar. Allt är så enkelt med sommar och att man har ett långt lov istortsett hela sommaren gör inte sommaren sämre direkt. 
 Värmen, solen, ledigheten, långa nätterna och allt. Allt är bra på sommaren om det är någorlunda fint och varmt väder. 
Kisses.


Dag 2 - Min favoritlåt

Jag har ingen direkt favoritlåt och jag har ingen speciell musikstil heller, lyssnar på istortsett allt. Sen vill jag inte lyssna sönder en låt som jag tycker är bra för då kanske jag tröttnar på den, så försöker att lyssna på så mycket som möjligt, men man skulle kunna säga att jag har ett par låtar som jag lyssnar på en period och sen byter jag ut alla låtar med helt nya. Men några låtar som iallafall jag tycker är grymma och som spelas i mina lurar mycket är det här;
Lana del Rey - This is what makes us girls
Lana del Rey - Young and Beautiful
Lana del Rey - Blue jeans
Miley Cyrus - 4x4
Miley Cyrus - FU
The Chainsmokers - #selfie
Katy Perry - Dark Horse
Lana del Rey - Summertime Sadness
Little mix - Salute
Uncle jed - brother
och sist men inte minst
Lana del Rey - Dark paradise

Nu blev det säkert ett jättelångt inlägg och alla kanske tycker att jag har jättedålig musiksmak, fine. Jag tycker att låtarna ovanför är bra och just nu spelas de i mina lurar riktigt ofta. Kisses.

Dag 1 - Presentera mig själv

Jag heter Wilma Ahlborg, jag är inne på mitt sextonde år här i livet så jag föddes 1998. Jag bor i lilla Sunne som ligger i Värmland. Nu går jag alltså i nian och om allt går som väntat så ska jag gå på Nobelgymnasiet efter detta på frisörlinjen. 
 Finns inte så jättemycket att skriva om mig själv, så det får räcka. Lite kort om mig.
Kisses.

24 dagar

Hej!
Eftersom att jag är riktigt dålig på att hålla bloggen uppdaterad så tänkte jag köra en 24 dagars lista, den här listan som jag ska göra nu har jag "snott" ifrån en kompis blogg, busig tjej. Jag tänkte börja med första punkten idag och så fortsätter jag varje dag ända tills lista är slut, jag är ganska säker på att ni vet hur det funkar. 

Så det är listan, hörs senare!
Kisses.

Sportlovets slut

Hej!
Nu sitter jag i min säng och ryggen värker på mig. Har suttit framåtlutad mot dataskärmen heela dagen idag, så det är inte speciellt konstigt att ryggen gör lite ont. Men är nu efter många timmars läsning och skrivning klar med teknikuppgiften om telefonen. Det var bland det tråkigaste jag gjort, men nu är jag klar och det är sååå skönt. Fick ihop 4 A4 sidor och det var det som var max, så nu hoppas jag att vår lärare blir riktigt stolt över mig.
 Tänkt alldeles snart hoppa in i duschen och sen ska jag börja med min recension på elsas mode, lite roligare än att skriva om telefonen iallafall. Om det går fort så kanske jag sätter mig och skriver lite på tyskan om jag förstår något av det. Och skulle jag ändå inte få nog utav att läxor så kan jag ju träna på lite matte och fysik inför NP. Fast har ju ingen jättelust med det direkt så tror det får duga bra ändå.
 Idag är det också min sista dag på sportlovet, så tråkigt. Vill bara ha ledigt. Men det är ju inte sååå länge kvar till påsklov och sen väntar ett underbart sommarlov. Nej, nu ska jag gå och duscha. Hörs.
Kisses.

Pappa

Kan inte förstå att det redan gått tre månader sen du somnade in. Det har gått så fort, men ändå så sakta. Det känns som om det var evigheter sen jag såg dig och evigheter sen du låg där på sjukhuset. Men tanken på att för varje dag som går, ju längre bort är du. Vill inte inse att du faktiskt är borta. Jag drömmer om dig och det känns så verkligt, som att du fortfarande är med oss som vanligt.

Jag tror fortfarande att du ska ringa mig och prata på som vanligt. Du hade säkerligen pratat om vad som går på tv och att melodifestivalen bara blir sämre och att du inte ens ska kolla på det något mer, för det har du alltid sagt. Men jag får inga samtal, jag får inga sms, ingenting.. Det är helt tomt. Du skriver inte och frågar om jag snart ska komma ner till dig, som du brukade.. Det är så tomt utan dig pappa, kan inte se framåt i tiden men jag vet att tomrummet växer ju för varje dag utan dig.

Snart fyller du år, 47 år. Jag lovar att jag kommer och lägger en ros på din grav då pappa. Jag hoppas att du ser det. Saknar dig så fruktansvärt mycket pappa. Det är inte lätt utan dig. Älskar dig, jag hoppas att du har det bra där du är nu och att du ser det här som jag skrivit nu. ♥


All I want right now

SSOOMMAARR!
Det har snöat mesta delen av dagen idag och nu är backen helt täckt av snö. Är så trött på snö och kyla, att behöva dra på sig tjocka jackor, mössor, vantar och ja you name it för att bara gå till skolan. Vill bara ha sommar, värme och allt vad sommar innebär. 
 
Kisses.
 

Elsas Mode

Förlåt för den lilla förseningen och den halvtaskiga uppdateringen. Idag har hela min dag bestått av läsning. Som jag nämnt så har jag lite läxor att göra och en av dom är att min egenvalda bok ska vara utläst och ha en recension på tisdag, så nu är boken utläst och jag är riktigt stolt över mig själv för att bara idag har jag läst 220 sidor och jag är inget fan av läsning precis. Boken jag har läst var Elsas Mode och det är en superbra bok men jag har ändå plågat mig igenom boken lite då jag verkligen inte tycker om att läsa.
 Men nu hade jag tänkt att visa allt jag köpt i Karlstad dagarna jag var där. Så det kommer nu.
Deodorant Lindex 27kr Torrschampo Lindex 69kr Spray Cleaner Kicks 59kr.
Stylingtejp Lindex 69kr Tangle Teezer (borste) Kicks 180kr Makeup Sponge H&M 30kr.
Långärmad tröja Bikbok 129kr 3 par trosor Ginatricot 129kr.
Stippling Brush från realTechniques Affection 149kr.
 
Det var allt jag köpte i Karlstad, bilderna är ganska dåliga men det var mörkt när jag tog bilderna och orkade inte lägga ner så mycket energi på det.
 Kisses.

RSS 2.0