FÖRSTA ADVENT

Hallå! 
Första advent idag, har varit på Sunne med Emilia ett litet tag och så har jag precis ätit mat och duschat. Har svenska prov imorgon och så har jag matte jag måste göra, men gör jag det.. nej! Nu när det är så nära jullov har jag tappat all motivation till skolan så att plugga ligger väldigt långt ner på listan. Men tänkte faktiskt bara slänga in ett litet inlägg och så får jag plugga sen.
 Häromdagen var jag inne på The Bodyshop och där hade jag 100kr på mitt medlemskort som går ut på tisdag så då köpte jag en body & roomspray som luktar sååå gott, kostade 125kr egentligen men med min lilla rabatt där så gav jag bara 25kr för den, så värt det. Den är i doften Frosted Cranberry vilket jag tror är en juldoft, för vet att dom hade samma doft förra året och tror inte att den brukar finnas annars. 
Luktar verkligen jättegott, rekomenderas! Men ni får ha en fortsatt bra första advent så hörs vi snart. Kisses.

Frisörprov

Hola!
I helgen har jag varit med Emmy och Emilia och haft jättekul så därför har bloggen luggit på is.
Men igår fick jag tillbaka mitt prov på hårstrået och det fick jag B på och idag gjorde vi ett flätprov som jag fick C på så känner mig riktigt nöjd. När det går bra för mig så känner jag mig såå taggad på att bli frisör men när det går lite mindre bra har jag typ lust att gå något helt annat, men det är ju självklart att inte allt går som en dans.
 Ni ska få kika på hur min flätfrisyr såg ut. Frisyren skulle bestå av 3 olika flätor, jag gjorde en utbakad fläta, en kätting och en twist som jag gjorde till en knut. Innan provet så visade jag även inbakad fläta, fiskbensfläta och femflätan.
kisses.

BACK ON TRACK

hur många gånger har jag haft den rubriken haha?
Hallå! Riktigt längesen nu.. Men har varit så trött och jag har verkligen inte haft någon motivation till att blogga men tänkte försöka hålla bloggen uppe igen, för saknar faktiskt att blogga.
 Under min "blogglösa" tid så har det väl inte hänt så jättemycket. Har gått i skolan, börjat klippa lite, håller på med frisyrer och flätor och självklart har jag ju matte, svenska och engelska också men tror inte ni bryr er om det. Var sjuk hela förr-förra veckan, med 40 graders feber och förra veckan hade jag en uppsvullen fot som det visade sig att jag fått stafylokocker i och går därför på pencilin, 6 tabletter om dagen i 7 dagar.. Men nu är det bra igen men har fortfarande ganska många tabletter kvar att äta. Men annars är det bara bra. Har prov på hårstrået på onsdag så tänkte ta att träna lite på det nu, så hörs vi! Ha det bäst, Kisses.
 
bjussar på en några veckor gammal bild med taskig kvalité

RSS 2.0