Tredje advent

Hejsan!
Tänkte bara slänga in ett superkort inlägg om att min uppdatering kommer förmodligen vara lika kass som den varit för min dator har fått massa virus igen och det är så svårt att göra nånting när det är så, tyvärr..
 Idag är det iallafall tredje advent och även lucia, sån mysig tradition. Igår var det lucia i Sunnes kyrka så jag och Emilia var där och kollade och det är såå fint! (Jag var själv med som tärna i Sunnes luciatåg 2013). Sen sov Emilia hos mig inatt och det har varit supermysigt. Vi får se när vi hörs nästa gång! Ska försöka att få lite ordning på min dator. Kisses.

Andra advent

Hej, minns ni mig?
Vet att det var huuuur länge sen sist jag bloggade, tror inte jag la upp ett enda inlägg under hela november va? Jättedåligt jag vet.. Men har haft ganska fullt upp och när jag väl har tänkt att "nej nu ska jag börja igen" så fick min dator huur mycket virus som helst som jag inte fick bort och kom därför knappt in på blogg.se och då var det inte ens någon idé att försöka.. Men efter många om och men så fick jag bort mina virus (helt av mig själv ska ni veta), så nu funkar datorn igen och jag tänkte lite smått sätta igång med bloggningen igen.. Vet dock inte hur uppdateringen blir men håll utkik efter inlägg!
 Så, vad har jag gjort i slutat av oktober, hela november och början av december då? Jo, kan berätta lite kortfattat. I slutet på oktober var det ju halloween som ni nog vet och var därför på halloweenfester, vilket var superkul och hade ju även höstlov. Sen när höstlovet var slut var det november och den tråkigaste månaden på året. Men jag blev "faster" (min låtsasbror blev pappa) åt världens sötaste lilla kille den 7 november så det var ju verkligen ett lyft för den månaden. Vad hände mer i november.. jo! det snöade men försvann på bara några dagar och jag köpte färdigt alla julklappar innan november ens var slut, jag fick även hem min nya telefon (en roséguldig iPhone 6S) och så klippte jag mig. Och nu är vi inne på den tolfte och sista månaden för 2015, vilket är heeelt sjukt?? Så snart inväntas ett nytt år och jag hoppas verkligen på det året. 
 I onsdags var det en jobbig dag för mig, för då var det två år sen min fina pappa lämnade oss. Vill ni läsa mer om hur allt det hände så kan ni trycka HÄR, så då gick det många tankar till min fina pappa. 
 
Nu har ni fått en liten inblick i vad som hänt under tiden bloggen inte varit aktiv. Just det! Jag har gått och skaffat glasögon också, dock är det bara läsglasögon så de kommer användas varje gång jag gör ett nytt inlägg iallafall. Nästa inlägg kommer upp snart, vet inte riktigt när.. Men håll utkik som sagt! Förlåt för det rörigaste inlägget någonsing men det blir så efter en och en halv månads blogguppehåll.
några snapshots från oktober, november och december. kisses. 

RSS 2.0