OUTFIT

Något som jag tror att de flesta av er har märkt är att jag tycker att det är superkul att sätta ihop outfits. Men jag tycker att mina outfits går i mycket samma stil, lite hipster-stil med runda glasögon, mörka läppar och snygga bustiers men ni ska bara veta hur snyggt jag tycker sånt är. Om jag skulle beskriva min stil så är den ganska vanlig, har oftast svarta tighta jeans och en vit/blommig topp och det trivs jag väldigt bra i men skulle jag våga så skulle jag ju säga att "hipster" (ja det låter så sjukt töntigt) är mer min stil men jag försöker kombinera ganska mycket, älskar mina svarta dr.denim jeans (har faktiskt fem par heheh) och mina ursöta toppar från bikbok men att kunna kombinera tycker jag är roligt, för jag älskar att gå i långkjol och långklänning, ha mörka läppar, gå i runda stora svarta solglasögon, gå i croptops och bustiers och ja you name it. Vet egentligen inte vad det är som hindrar mig från att ha på mig dom kläderna jag vill ha på mig men jag tror att jag är rädd för folks reaktioner faktiskt, fast jag vet att man inte ska bry sig.
 Nog om detta, jag älskar alla mina kläder som jag använder och jag tycker dom är snygga men jag önskar bara att jag vore lite mera utåtriktad och vågade använda allt som jag tycker är snyggt. 
 Vet inte varför jag tog upp detta egentligen, men jag tycker iallafall att det är sjukt roligt att hålla på med kläder och sätta ihop olika outfits och jag hoppas att ni tycker att det är roligt och att ni kanske kan få lite inspiration.
Är det så att ni undrar över vart något plagg etc. är ifrån så är det bara att lämna en kommentar så ska jag försöka att reda på det åt er. 

Kisses.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0