2014

Då var det slut på 2014 och jag kunde verkligen inte fått ett bättre avslut. Spenderade kvällen/natten med underbara vänner och jag hade det så bra.
Tänkte skriva lite om 2014 och sen bara se framåt.
 
2014 har hittils varit det bästa året, utan tvekan. Har spenderat detta året med underbara personer, folk som gör mig glad. Jag har träffat en massa roliga personer och skapat så otroligt många roliga och knäppa minnen. Jag har varit i Stockholm och kollat på Miley Cyrus där vi även träffade Hanna Friberg, var på grönan och shoppade massor med Emilia, Rebecka och mamma. Jag har varit i Polen, varit i Gotland och delat rum med världens skönaste personer. Har umgåtts mest med Emilia och Emmy, vilket jag är otroligt glad över. Jag har shoppat lite väl mycket. Jag har festat mycket med underbara människor. Sommaren har varit den bästa någonsin, spenderade i stort sett varje helg i Emmys kalla hus och var ute på kvällarna. Var även i ullared med Rebecka, mamma och Emilia. Jag har köpt en ny systemkamera med flera objektiv. Jag har fyllt 16 år. Jag har piercat naveln. Jag har övningskört (1 gång hahah). Slutat grundskolan och haft bal tillsammans med dom absolut bästa. Har även börjat gymnasiet och börjat hålla på som frisör vilket är det jag vill göra resten av mitt liv, genom den linjen jag går har jag lärt känna massa nya människor, människor som står mig riktigt nära idag.
detta året har helt enkelt varit bäst, och jag har så många människor att tacka för det.
 

Mindre bra saker har också hänt men det måste även hända såna saker för även de är ju minnen idag. Jag har t.ex. opererat bort blindtarmen, fått tandställning (både bra och dåligt men), mått dåligt fysiskt en del, svimmade en morgon när jag kom upp så ambulansen fick komma men mådde bättre när de kom hit som tur var. Jag har varit ledsen. Jag har saknat pappa så fruktansvärt mycket.
men som sagt, allt som händer - händer av en anledning och jag står ju här idag. 
 
Kommer ändå minnas detta året med ett leende på läpparna. Men nu är 2015 här och jag välkomnar det med öppna armar, byebye 2014 and hello 2015.
 
Kisses.
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0